No niin, äänestys on nyt ohi, kiitos kaikille äänestäjille ^^ Nyt toivotaan vain parasta! 

Tulokset saammekin sitten 30. päivä tätä kuuta.

Kiitos VaSu taas tästä ihanasta gaalasta 8) Tai siis Valokarhu ja Susiprinsessa!

Hei kaikki Marmeladen lukijat! Olenko kiittänyt teitä kylliksi? Minulla on ollut pitkiä taukoja ja silti täällä on eloa joka osan jälkeen! (En osannut aluksi kuvitellakaan tällaista. :p Vaikka pitkät taukoni ovat kyllä varmasti myös vähentäneet kävijöiden määrää, mutta erittäin tyytyväinen olen, toki! Ja oma vikanihan se olisi joka tapauksessa :D)

 

Nyt toivon teiltä muutamaa asiaa, tai ehdotan, ihan miten vain! :)

 

Nyt se käynnistyi - VaSu Gaalan äänestys siis! Toivon että Marmeladet saisivat ääniä kahdessa kategoriassa, ja kategoriat kuuluvat: Leiskuvin Legacy sekä Erikoisin Extra (Hehkeä Heinäkuu, sivun vasen alareuna)!

 

 


 

Miksi äänestäisin?

Sehän on ihan oma päätöksesi. Mutta itse olen ainakin ihan tyytyväinen Marmeladejen sivujen laajuuteen, on joulukalenteri, muutama synttäriextra tuolla alanurkassa, latausvinkkejä sekä muita vinkkejä!

Aikaa on muuten rutkasti, tästä päivästä 12.9.09 asti!

 

Ja vielä toivon kommentteja uusimpaan (pitkähköön) osaan, 17. Rakastaa, vai ei rakastaa?

Tämä osa tuli nyt ennätysajassa melkeinpä, mutta halusin sen pois vaivoista kun koulukin nyt alkaa. Viimeisin osa tuli Marmeladejen syntymäpäivänä, 22.7 (Laitoin vain, sillä esim. viimeisin osa voi olla jäänyt lukematta, sillä kahden osan nimet olivat erittäin samanlaisia.) Itse pidin osan 17. tekemisestä, tai ainakin kuvien ottamisen aikana tunsin jotenkin onnistuneeni... en sitten tiedä mitä teksteistä... ja mitä tykkäätte, mutta toivottavasti kelpaa! Osa löytyy heti tuosta alta ^^ Olen tosissani alkanut suunnitella Marmeladeille jonkinlaista juonta koko loppusukuun, toivottavasti tulee olemaan miellyttävää luettavaa. (Vaikkei se juoni ole ehkä mitään hemaisevaa, mutta silti) Ilmoittakaa jos kuljen liian nopeasti! 8)

 

Mutta suuret kiitokset jos äänestätte Marmeladeja! On ihanaa olla taas  Vasu Gaalassa!, mutta vihdoin Marmeladejen kanssa! ;) Linkki vielä VaSuseen

 

~ Teija kiittää ja niiaa